tisdag 26 juli 2011

Med stövlarna på

Hej! Det var ett tag sen jag skrev något här. Det ska jag inte göra nu heller, utan istället publicera något som jag precis fick skickat till mig från en kär vän som beskrivit sitt möte med mig. Vi träffades tillsammans med hennes älskare och det var en underbar, lite annorlunda kväll på ett hotell centralt i Stockholm.

Hoppas ni som fortfarande ramlar in på den här bloggen mår bra och att ni tillåter er att njuta ofta och mycket. Av sommaren och av lust.

Varma kramar,
TB

En middag med vänner. Denna gång hand i hand med sin älskade. Middagen går mot sitt slut, ett sms plingar till. Hon läser det snabbt, ler och rodnar lite. Det är från han, den mystiske mannen hon velat möta länge nu, mannen som lovat tantramassage och trevlig samvaro.

”Välkomna hit! Bada, älska och ha det bra!”

Hon visar det fnittrande för sin älskade. Inbjudan är till dem båda. Men vad innebär den? De ser snabbt på varandra, ler stort och säger: Ja! Hon skickar snabbt ett sms tillbaka: Vi är på väg! De skrattar och säger att de nog är ganska galna trots allt. Men så skönt att få vara galen!

Hotellet, ett lyxigt hotell, ligger närmre än de tror och vår vän blir nog lite förvånad över att de var så snabba. De står i lobbyn och ser hissarna gå upp och ner, så kommer han, T, emot dem. Hon förstår ju att det är han, fast de aldrig träffats. Ett varmt, kraftigt handslag. Bruna glittrande ögon med en sökande blick som ger sig på upptäcksfärd i hennes själ. De tar hissen upp till ett fint rum med en stor härlig säng. T är en ypperlig värd, bjuder dem på något att dricka från minibaren, en sodavatten åt henne och en öl åt honom, själv håller han sig till juice. T sätter sig i en fåtölj brevid sängen och bara ser på dem där de sitter på sängen. Frågar lite om middagen, som han också varit bjuden till, men inte kunnat närvara. Hon känner sig lite generad, alltför medveten om att klänningen är väldigt kort, att hon är helt naken förutom klänning och stay-ups. Det är över en vecka sen hon och hennes älskade träffades sist... åtrån dunkar i kroppen, spänning över vad detta möte ska leda till. Ska det bli sex på tre, ska det bli massage...ingen vet riktigt. Inte ens T tror hon.

Hennes älskade halvligger på sängen och smeker henne långsamt över benet, pillar henne lite i håret, tar i henne...får hennes kropp att pulsera.Men hon har ögonen på T, försöker utröna vad han vill, vad han tänkt sig. Hon känner hur hennes älskade blottat hennes sköte och stjärt, inser att T kan se. Han sitter där lungt i sin fåtölj och ler... Detta leende som påminner om Mona-Lisa. Åtrån växer till en lavin, hans händer vandrar över hennes kropp, hon håller emot lite, så generad inför T:s blickar. Men hans blickar har ingen som helst kåthet i sig. Hon får känslan av att han ser på ett konstverk, lite med huvudet på sned. Hennes älskade säger till T att sängen är bred, att han gärna får dela den med oss.Han får bara ett leende till svar. Ett lungt leende.Så låter de åtrå och kåthet ta över. Som en enorm våg av passion och åtrå. Och aldrig har de älskat så...aldrig har det varit så sensuellt, så erotiskt förr. I full belysning, på en dubbelsäng med en T brevid. Ett förspel som böljar fram som enorma vågor på en strand, mjukt och långsamt, men med enorm en enorm kraft. Vågor som byggs upp och är kraftigare för varje återkomst. Hon känner hur det killar på insidan av låret när hennes safter rinner ur henne. Hon försvinner bort från tid och rum...vet inte hur länge det pågår.

Någon gång öppnar hon ögonen och ser upp. Hon ser T:s leende, som sänder en märklig våg av trygghet och värme. På något sätt så ökar den på intensiteten.Och när de så nått resans slut och långsamt hämtar andan, sitter T där ännu och ler. -Så vackra ni är!

När de lämnar hotellet, för att gå till det hotelle de själva bokat, är de överens om att det var det var det sensuellaste, vackraste sex de någonsin upplevt. Och att det som hänt där uppe på rummet inte går att beskriva... ingen som inte upplevt det kommer att förstå. De vet ännu inte varför T bara satt där och log. Men det känns varken fel eller galet. Samvaron efteråt, om än lite absurd, de två nakna och T fullt klädd, var så avslappnad och skön. De hoppas båda på fler möten med T, kanske han tar av sig stövlarna nästa gång.

4 kommentarer:

Stora bröst sa...

Inte dumt det där.

EttUnderverk sa...

Åh. Jag saknar dina inlägg.

https://sextoysonlinestore.com sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Safa Sadat sa...

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040