lördag 27 februari 2010

Skrivlusten börjar komma tillbaka...

Blötsnö. Känn på ordet. Inget snyggt ord precis, men säger precis vad det är. Idag har det varit blötsnö. Snön smälter och gatorna simmar i smutsigt vatten. Jag ångrar mig och kliver in i porten igen.

Jag kom hem sent i natt. Lagom till upplösningen av curlingen. Istället för att åka hem hamnade jag vid ett köksbord med levande ljus, grönt te och honung. Vi pratade om tantra. Den erfarna kvinnan, mer insatt i ämnet än jag. Hon har en berättelse hon borde dela med sig av. Inspirera andra. Jag blev inspirerad.

Minns det jag vill göra. Inspirera. Hjälpa till att finna en stig, öppna en dörr. Vägleda. Någonstans på vägen har jag själv tappat kompassen. Nu ska den ställas in igen. Nu har jag kraft.

Här på bloggen ska jag fortsätta att berätta om mina möten, men också mer om mina tankar. Om andras tankar. Om sådant som kan inspirera.

Tack alla som hört av sig med positiva hejarop!

Varma kramar!

5 kommentarer:

Lionesse sa...

Som jag längtat! Välkommen tillbaka! Kram

Unika sa...

Härligt! Välkommen tillbaka. :)

Nettish sa...

Äntligen! =)

Chara i nöd och lust sa...

Glädjer mig!

Tantraboy sa...

Tack snälla ni! Jsg har "samlat" på mig några berättelser och hoppas så klart få anledning till fler :-). Så förhoppningsvis kommer det nya inlägg med hyfsad kontinuitet.

Kram kram
TB