tisdag 26 augusti 2008

Tisdgen den 26 aug: Ömsesidig tillfredställelse på förmiddagen


Jag ställde in min GPS på adressen jag fått och när kartorna laddats visade displayen 16 minuters bilfärd. En bit på vägen ringde jag henne. Vi kallar henne Snövit (för om det fanns en roll att spela Snövit i, skulle hon troligvis ha varit där på castingen... I övrigt inga andra jämförelser med sagornas värld. Den här Snövit är på riktigt. No doubt about that!).

Hon svarade och vi stämde av adress och tid. Jag estimerade att jag skulle bli 5 minuter sen. Vilket jag blev. GPS - vilken uppfinning!

Jag parkerade bilen på parkeringsplatsen utanför bostadshuset och tog fram min sportbag från bagageluckan. I trapporna upp till hennes våning tog jag "dubbla steg" och var faktiskt lite andfådd när jag ringde på dörren.

Snövit är 40 år, +/-, men tjejen som öppnade dörren såg betydligt yngre ut. Hennes mörka, lockiga hår var utsläppt och hennes vackra ögon såg rakt på mig. Vi skakade hand och hon visade mig in i lägenheten. Hon visade mig sovrummet där hon hade förberett med en stor frottéhandduk. Gardinerna var inte fördragna och ljuset strilade in i rummet.
Jag bad henne klä av sig och lägga sig medans jag bytte om. Hon valde att inte ha på någon musik och tyckte inte att det behövdes några ljus - soljuset fick ta den rollen. I det lilla badrummet bytte jag om till shorts och en tröja utan ärmar. Eftersom jag hade ett affärsmöte efteråt var jag klädd i kostym, men hade lämnat kavajen i bilen. Det kändes skönt att klä av sig och stod ett par minuter i badrummet naken och bara andades lugnt. När jag var klar tog jag med mig min lilla handduk som jag alltid har med mig och 3 olika oljor, alla naturella (har köpt flera nya oljor med olika dofter, men det verkar vara något knas med dem... när jag provat på mig själv har det kliat lite efteråt. Det kanske bara är på mig, men jag ville inte chansa).

I sovrummet låg Snövit helt naken på magen. Jag måste beskriva den underbara synen... Snövit måste vara en bit över 1,70, hon är smal utan att vara spinkig med långa ben, en välformad stjärt och en rygg som svankar vackert. Hon är inte lika "blek" som Snövit, men håret... ja, håret - nästan kolsvart - låg utslaget och lockigt över hennes skuldror och över det tvita lakanet. I ljuset från fönstret var det väldigt, väldigt vackert.

Jag började med att lägga en stor handduk över hennes hela kropp.

Snövit hade önskat en helkroppsmassage och Yoni-massage. Hon hade upplevt Yoni-massage tidigare med positiv erfarenhet. Det gjorde att mötet med den här tjejen blev extra spännande. Det finns ju ingen "mall" för Yoni-massage och det är extremt individuellt. Men visst, visst skulle hon säkert jämföra...

Jag kände på hennes kropp, hennes muskler genom frottéhandduken. Hennes kropp var vältränad och på vissa delar kändes det nästan spänt. Vi pratade lite om massage samtidigt som jag började massera hennes vader och fötter. Jag vek upp handduken så att den slutade strax nedanför hennes stjärt och tog ordentligt med tid för hennes ben och upp mot låren. Hennes kön syntes vagt och nästan förväntansfullt under handduken. Hennes hud var slät och könet rakat. Rosen kring hennes anus hade en aningen mörkare ton.

Samtalen dog ut och jag såg hur hon slöt sina ögon. När jag sedan masserade hennes stjärt och upp mot ryggslutet och ned mot insidan av hennes lår, såg hon helt avslappnad ut och andades lugnt. Jag bytte ställning (den låga sängen var inte helt optimal...) och satte mig bredvid henne så att jag kunde komma åt med båda mina händer när jag fokuserade mer på hennes stjärt och insida av låren.

Med mjuka strykningar masserade jag henne djupt in mot könet utan att röra vid det. Oljan fick hennes ljusa hud att glänsa. De yttre blygdläpparna rörde sig, nästan välvde åt de hålla jag strök. Men ännu hade inte hennes inre blygdläppar öppnat sig utan likt en mussla som ännu inte öppnat sig. Jag fortsatte en lång stund på samma sätt och tog sedan försiktigt tumme och pekfingar kring och öppnade upp hennes inre blygdläppar. Hennes våta kändes på insidan och jag masserade mjukt de "inre vingarna".

Hennes andning hördes nu mer stötvis och jag avslutade min beröring av hennes kön och gav hennes rygg och axlar en massage med mjuka, cirkelformade handrörelser. Oljan blänkte på hennes rygg och mina tummar klöv fåror i oljan när jag tryckte lite extra längs med hennes ryggrad. Efter att ha masserat hennes armar och händer och stretchat hennes rygg med ena handen djupt ned på hennes stjärt och den andra mot hennes nacke, la jag hela handduken över henne och lutade jag mig fram och sa att hon nu kunde vila lite och sedan vända sig.

När hon låg på mage, vek jag isär hennes ben så att hennes fotsulor hamnade rakt mot sängen. Jag upptäckte att under hennes handduk så låg en tunn duk av konstgjort material. Jag förstod att hon lagt den där för att inte blöta ned lakanet och sängen. Jag bestämde mig för att ta lite mindre olja nu när jag skulle börja massera hennes kön. När jag kände med handen över hennes kön kände jag hur blöt hon var. Olja var överflödigt.
Jag ägnade lång tid åt att massera runt om och strök emellanåt lätt över hennes blygdläppar och upp mot kappan som omslöt hennes klitoris. Jag gjorde en paus och masserade hennes fasta bröst. Det kändes som hennes bröst stöpts precis för att passa mina händer. Mellan fingrarna kände jag hennes bröstvårtor som var styva och ja... hennes bröst var fantastiska att massera... helt underbara. Jag lät min mun nudda vid bröstvårtorna, men inget mer.

När jag sedan la mig mellan hennes ben började jag med att låta mina läppar gå på en liten försiktig upptäcksfärd. Jag kände att hon tyckte om det.

Mot slutet av Yoni-massagen när hennes andhämtning var stötig och hon rörde sig mot mina fingrar och mun så lät jag ett finger sakta tränga in i hennes stjärt. Min tunga cirkulerade kring hennes klitoris och jag penetrerade henne med pek- och långfinger. Hennes upphetsning var nu helt koncentrerad kring hennes Yoni och jag kände hur hennes små sammandragningar. När jag sög in hennes klitoris och de inre blygdläpparna med munnen så spändes hennes kropp och min mun fylldes av hennes utlösning. Jag höll kvar min mun och sög långsamt och försiktigt. Hon pumpade ut sin vätska som var alldeles underbart ljum och nu förstod jag varför hon lagt ett skydd under frottéhandduken. Hon visste att om hon skulle nå sin orgasm så skulle hennes utlösning flöda ymnigt.

Det är svårt att beskriva en kvinnas orgasm när den varma utlösningen blir så kraftig, men jag tycker den är underbar. Den förstärker känslan av att ha nått njutningens höjd.

Med handduken tätt över hennes kropp, la jag mig över henne och jag viskade hur fin hon var och kände att hennes andhämtning nu var lugn, nästan sovande. Jag kände hur min egen andhämtning nästan var dubbelt så snabb och vid varannan utandning kände jag att vi var en.

Massgen av Snövit hade pågått i närmare 2 timmar. Jag lät henne ligga kvar där i sängen med slutna ögon och stretchade hennes ben utåt och inåt. Sen gick jag in i badrummet, duschade och klädde på mig. Innan jag gick satte jag mig vid hennes sängkant och våra blickar möttes. Hon såg lycklig ut. Hennes vackra ögon log matt.

Jag lämnade henne och gick ned till min bil. När jag slog på GPS:en skrev jag in en ny adress. Min affärslunch skulle bli lite sen, men det var det verkligen värt. Verkligen.

Snövit - du nämnde att du var inne i en mindre bra fas. Jag hoppas att du nu har fått ro och kraft att ta itu med det du ska göra och kan gå in i en bättre fas. Jag önskar dig allt gott och hoppas att få träffa dig igen. Jag har gett dig massage idag, men du har gett mig mer tillfredställelse än du kan förstå.

Varma kramar!

2 kommentarer:

EMELIE sa...

Underbar blogg. Du beskriver allting på ett otroligt vackert sätt. Här kommer jag kika in dagligen!

Anonym sa...

Jag håller med.. Underbart när ett sexuellt möte kan vara så enkelt, vackert, varmt och naturligt.