söndag 31 augusti 2008

Söndagen den 31 aug: Summering från Strand Hotell

Ofta blir massage bättre när man lärt känna en person. Ett första möte handlar mycket om att ta in, känna, lära. Man kan jämföra det med mycket antar jag som handlar om att lära känna, få intrycken på plats. Precis som två älskande kan det första mötet vara himmelskt, men ibland är anspänningen för hög och njutningen får inte ta plats. Men när kärleken utvecklas och nyfikenheten, öppenheten och kärleken finns och får andas fritt - ja, då hittar kropp och själ varandra och njutningen blir så mycket större.

Jag utelämnar en del från min helg, eftersom de som utelämnats önskat det. Jag har full respekt för det och särskilt när det funnits speciella önskemål som man kanske bara vill hålla för sig själv eller tillsammans med sin partner.

Ett par hälsningar...
Men en hälsning till er är på sin plats. En hälsning till dig tjejen strax över 20 som lite forcerat och ängsligt önskat sig förberedelser inför debut med analsex. Känn din längtan, känn om den finns. Gå med den, bara den. Följ inte andras längtan om du inte delar den.

Och en hälsning till paret jag träffades i fredags. Jag lever själv inte i en relation just nu, men fick se det bästa av en sådan. Den kärlek och respekt ni visade varandra var fantastisk att få vara med om. Att få se er kliva ut på ny mark och med nyfikenhet och mycket skratt hänge er åt varandras lust. Var rädda om er och fortsätt vara lyckliga!

Passar på att skicka en hälsning till personalen på Strand Hotell också, även om ni troligtvis inte läser detta. Tack för er diskreta hållning, ni måste ju ha undrat varför ett av era fina rum gjorde av med fler handdukar än ett helt våningsplan... Till nästa gång vet ni nu också att det funkar utmärkt att tilltala mig på svenska :-)

Marie - njuta, sova, njuta
Nu om Marie. Marie som jag träffade igår. Marie som jag inte träffat tidigare och som enklast kan beskrivas som en kvinna som vill utforska sin sexualitet, sina drömmar. Som flyttat ut gränserna nu efter separarationen och som hade allt man behöver för att ta emot njutning. Ett lugn, ett fokus och en öppenhet att hänge sig.

Marie är mamma. Jag är säker på att hon är den bästa av mammor. Det kändes så. Hon kanske t o m har ägnat för mycket kraft på att vara en god mor. Kanske har hon inte hunnit ge sig själv lika mycket tid och uppmärksamhet. Jag vet inte. Men jag vet att Marie hade en sexuell kraft och källa som var underbar att få uppleva.

Hennes kropp svarade direkt på min beröring. Jag masserade hennes kropp och fokuserade på den rygg och nacke som hon sa att hon kände smärta i. När jag sedan masserade områdena kring hennes kön, kände jag hur hon gick in i sig själv och bestämde sig för att ta emot njutningen. Hon tog emot mina fingrar, händer och mun. Hon rörde sig mot mig och när jag intensifierade min "yonimassage" kunde hennes njutning höras ljudligt.

Vi höll på i omgångar, varvade med att somna en stund och sedan en lätt beröring som väckte lusten igen och så vila. Det fanns ingen stress, bara vi och hennes njutning, min tillfredställelse.

Marie - hoppas du hann hem i tid. Dina rosiga kinder lämnar ett gott minne hos mig. Hoppas vi kan träffas snart igen.

Återkommer med mer från helgen, men nu är det sömn som gäller.

Kram TB