söndag 13 september 2009

Tantragirl?


Tänk om det fanns en tjej i detta avlånga land som hette Tantragirl. En tjej som tycker om att ge njutning och som hade sin Tantrabil och Tantracape och for land och rike runt och spred närhet och glädje. Tänk om man bara kunde skriva "Tantragirl" på Google och få träff på hennes blogg där hon skrev om sina möten.

Framförallt. Tänk om vi kunde träffas ibland och dricka varm choklad och prata om saker som vi varit med om och ge varandra stöd, tips och råd.

Tantragirl - finns du... Finns ni?

Varma kramar!

Tantraboy

1 kommentarer:

Anonym sa...

Är du en man eller en kvinna eller en person? Jag kan säga det hur många gånger som helst - Tantraboy, du är en unik och mycket betydelsefull person, helt enkelt fantasisk. Söker du din tvilling för ett samtal. Knappast. Du skulle tråka ihjäl dig. Jag förstår vad du menar men ifall du tänker på din formulering av din fråga...så är jag övertygad att du redan vet många andra personer med sitt sätt att se på "att ge njutning". Alla med sin variant av givandet. Jag tror att de flesta av oss är så inriktade på att penetrera att vi betecknar allt annat som ofullständigt. "Vi hade sex igår men det blev inget..vi låg inte med varandra....vi bara...!" Det krävs mognad för att säga att något varit fullständigt utan att könen varit inne och vänt...och vad är då allt sex mellan tjejer som inte använder strap? Är inte detta njutningens yttersta topp. Visst finns det massor av njutningsgivande kvinnor här ute. Både som älskar kvinnor och som älskar män eller som bara älskar människor. Alla unika precis som du. Varmt välkommen...med eller utan cape i natten!

K