måndag 7 september 2009

Del 2 - Vår natt


Jag är ledsen, det går inte att skriva kortare. Inser att min blogg (tvärtemot alla regler) inte består av korta snärtiga inlägg utan snarare alltmer får någon slags romankaraktär. Vad ska jag säga... det bara blir så.

Den här andra delen är väldigt utelämnande. I alla fall för mig. Jag var länge tveksam om jag skulle skriva om vår natt och hur. Dels för att jag inte vill att ni ska uppfatta mig som falsk. Jag - Tantraboy - som så osjälviskt ger njutning och bedyrar min hundraprocentiga inställning till det jag gör. Jag kan bara försvara mig eller jag vill inte försvara mig - men jag kan bara konstatera att jag är en vanlig kille ibland också och att min läggning tyvärr kan stänga in mig. Men man rår inte för sin läggning, man får bara leva utifrån den.

Framförallt är den här berättelsen en hyllning till den unga tjejen. Jag vet att du inte funderar lika mycket som jag. Du tar dagen som den kommer och du tog vårt möte i samma anda. Du gjorde det fantastiskt och jag är så glad över att ha fått träffa dig.

Läs så länge du orkar :-), här kommer en låååång del 2:

---

Hon är absolut ingen oskuld. Det vet ni som kanske läst hennes blogg. Tvärtom har hon en större sexaptit och nyfikenhet än de flesta i hennes ålder. Ändå kunde jag inte slå bort tanken på hur oskuldsfull hon såg ut när hon nu klädde av sig och la sig naken på sängen. Den tuffa, lite självständiga attityden försvinner med de tighta ljusblå jeansen, huvtröjan och de röda Conversen. Hon lägger huvudet på kudden och armarna längs med kroppen. Jag lägger en handduk över henne.

Jag vill absolut inte att den här berättelsen ska uppfattas fel bara för att en 32-årig kille från storstan träffar en 20 årig tjej från landet och tillbringar en natt på ett hotell. Det handlar inte om att utnyttja eller något slags övertag. Det handlar bara om två människor som bestämt sig för att träffas, som inlett ett möte med mycket humor och öppenhet och som dessutom nyss ätit en ganska slätstruken middag i det fattiga utbudet av restauranger. Återigen lämnade hon merparten av maten på tallriken. Jag kan förstå henne bättre den här gången. Pastan med ”havets läckerheter” såg inte rolig ut och min köttbit var inte heller speciellt kulinarisk. Men vi hade roligt ändå. Servitören måste ha anlänt till landet förra veckan för han var inte riktigt hemma i språket. Hon drack Cola till maten och jag Fanta. Vi hade båda sugrör. Restaurangen låg precis i hamnen och vi satt ute och mot slutet frös vi.

Den undermåliga pastan fick henne att rapa. Vi drack lite mer vin på hotellrummet och vi skojade om hennes rapningar som nu kunde summeras till sju. Vi satt tätt ihop på rummets extrabädd. Hon hade min dator i sitt knä och såg om sina odlingar. Ja, hon odlar grönsaker, köper får och kor och säljer sina grödor på ett community. Med sina smala fingrar tar hon upp det hon odlat och tydligen är hon nära att ta sig till nästa nivå.

"Jag tittar fascinerat på hur hon samlar poäng och föreslår att hon ska odla risplantor till mig. Vi skrattar åt förslaget samtidigt som hon omsorgsfullt planterar risplantorna och avslutar med att sätta upp en skylt med mitt namn. Imorgon halv tio kan vi se hur det har gått säger hon..."

Mina händer darrar till när jag för första gången rör vid hennes hud. Jag masserar hennes rygg och nacke, över armarna och ner mot svanken. De kalla fötterna slår jag in i varsin handduk. Hon andas lugnt med slutna ögon. Hennes svarta hår konstrastrerar mot hennes bleka hud. Hennes rygg är stark och de smala höfterna känns mjuka när jag masserar hennes baksida och ner mot de långa benen. Det oskuldsfulla finns där igen när jag låter händerna mjukt röra sig över baksidan av hennes lår. Det finns inte en skråma i hennes hud och trots att hon ligger med benen rätt så tätt så slår låren inte ihop utan lämnar det där mellanrummet emellan och där skymtar jag hennes rakade kön.

När vi satt där på klipporna berättade hon om ett möte hon haft med en kille. Jag skrattar fortfarande. Hon berättade det på ett sätt som är svårt att återge och skulle jag berätta vad han hade sagt kanske det blir att återge för mycket. Om vi hade träffats på en fest och bara smugit undan dit till klipporna så hade jag lagt armen om henne och troligtvis känt mig förälskad just där och då. Det hade nog vilken 20-årig kille som helst känt. Jag är tolv år äldre och träffar intressanta människor i alla åldrar (nästan) och jag kände mig framförallt bortskämd. Bortskämd att få träffa henne och glad för att hon så öppet berättade om sig själv och sitt liv. Många av hennes funderingar kände jag igen från samma ålder, men så plötsligt sa hon något eller kommenterade något som gjorde att jag kände att vi bara var två människor som trivdes ihop. Åldern suddades ut.

Med cirkelrörelser masserar jag hennes stjärt som putar uppåt och jag känner hur skinkorna följer med mjukt i rörelsen trots att de är så fasta. Jag anar hennes lilla rosett och känner värmen mot min hand när jag lägger den över hennes svank. Med långa mjuka smekningar låter jag oljan fördelas över hennes rygg och försiktigt lägger jag mitt ansikte mot hennes stjärt och andas in hennes doft.

Vi pratar om analsex när vi sitter där vid klipporna. Hon berättar att hon aldrig fått det att fungera. Det finns mycket hon har provat och ännu mer som hon vill testa. Hon beskriver sitt enda långa förhållande och hon berättar hur hon träffat en tjej efter att förhållandet tagit slut. Hon berättar att hon är nyfiken på att slicka en kille i stjärten. Hon pratar så. Jag bara skriver som det var. Försöker att ge en bild av henne och hur hon sedan kan hoppa till ett helt annat ämne. Om de starka familjebanden eller hur direkt ointresserad hon är att shoppa kläder eller bara hur gott det är med husmanskost och hur hela familjen bestämde sig för att göra ugnspannkaka. Hon är fantastiskt rolig. Jag skrattar så jag kiknar.

"Allt mitt fokus är på att ge henne njutning och uppmärksamhet. Hon får ett glas vatten och vänder sig sedan så att hon ligger på rygg. Jag tar tid på mig. Lägger mina händer över hennes hjärta, solarplexus och mage, masserar hennes mjukt. Hon andas tyst. När jag sedan efter lång tid tar plats mellan hennes ben och viker upp dem så blottas hela hennes blomma för mig. Hennes yoni har små mjuka blad och jag böjer mig framåt för att kyssa dem..."

Jag låter min tunga försiktigt röra sig över hennes blomma samtidigt som jag håller min hand över hennes välvda. Med mjuka läppar suger jag in henne lätt och låter sen tungan snudda vid hennes knopp. Jag fångar upp en ljus genomskinlig droppe som sipprat fram med mitt finger och lägger det precis i hennes öppning. Hon andas fortfarande alldeles tyst. Försiktigt låter jag mitt finger leta sig in i henne och jag känner hur hon omsluter mitt finger.

Andningarna kommer tätare nu, men hon andas fortfarande så tyst. Jag rör mitt finger samtidigt som jag låter min tunga spela över hennes blomma och smeker henne samtidigt mjukt över magen.

Troligtvis är vi så långt ut vid kusten att 3G uppkopplingen blir alldeles hackig. Jag har för länge sedan tappat tiden, men musiken som jag satt på har för länge sedan tystnad. Det enda som hörs är våra rörelser och ett svagt vindsus från det öppna fönstret. Vi ligger nu tätt mot varandra och jag stryker försiktigt över hennes panna. Hon är varm och jag känner mig också varm. Hon blundar och jag kysser hennes kinder. Plötsligt möts vi i en lång, underbar kyss.

Vår toalett är verkligen mini och när vi kom tillbaka från middagen var toalettstolen het som ett bastuaggregat. Tydligen hade den blivit felkopplad och när spolmekanismen hakat upp sig så hade toaletten fyllts med kokande vatten. Det gick inte att sitta på den och damen som hjälpt oss checka in fick komma och ta sig en titt. Samtidigt passade vi på att få hjälp med lamporna vid sängen. Att byta glödlampor hjälpte inte, men vi lyckades spåra sladdarna och som märkligt mynnade ut i ett dolt eluttag.

"Hon kom tillbaka från toaletten och tog på sig en röd T-shirt. Vi kröp tätt ihop och man får nog säga att vi hånglade oss ”nakna och upphetsade” för att till slut somna tätt omslingrade..."

Strax före fem på morgonen vaknade jag. Det regnade ute och jag behövde gå på toaletten. Hon låg på sidan en bit ifrån mig och sov med ett snusande ljud. Jag slog på datorn och fastnade i alla de mail jag fått och eftersom jag faktiskt kände mig pigg så passade jag på att jobba i över en timme. På något sätt kändes det befriande att sitta där och svara på jobbmail samtidigt som jag funderade på tjejen som låg där i sängen ett par meter bort.

På något sätt kändes massagen malplacerad. Mötet, lunchen och samtalet i bilen. Konversationen och skrattet vid klipporna, nedsköljda av rödvinet och så den kulinariskt misslyckade middagen, den kokande toaletten och så till slut tillsammans i sängen. Även om vi både visste att den här relationen aldrig skulle sluta i något slags förhållande så visst borde vi tagit steget full ut. Visst borde vi ha älskat helt ohämmat. Men vi hade trots den längtan haft våra roller och vi hade hållit på dem. Kanske var det därför vi kände oss så trygga med varandra och kunde slappna av. Kanske var det därför jag kände det oskuldsfulla och kanske var det därför vi aldrig drack den andra flaskan rödvin?

"- Jag vet inte och jag ångrar det inte, men ibland känner jag mig fast i min roll, fast i min läggning. Det är svårt, nästan omöjligt att ”slå om” och det är väldigt sällan som jag ens tänker tanken. När jag masserade henne kände jag ingen annan njutning än tillfredsställelsen att få ge. Kanske var det hennes tysta andning som fick mig att fundera, kanske var det bara så enkelt att vi möttes i en underbar kyss och att jag kände hur all åtrå kom när vi tätt omslingrade smekte varandra och kysstes intensivt"...

Morgonljuset hade nu sipprat in i rummet och jag tänkte att nedräkningen för länge sedan var över. Nu var vi plus en soluppgång (eller minus som hon sedan tyckte att det skulle heta) och vi skulle snart sitta tillsammans och äta frukost och titta ut över havet. Jag klädde av mig och gick tillbaka till sängen.

Hennes kropp var varm och jag la mig tätt bakom henne och höll om henne. Jag lät min hand smeka henne över magen, brösten och höfterna. Jag märkte hur hon sakta vaknade ur sin sömn och jag fortsatte att smeka henne. Vi låg så en lång stund. Hon med ryggen mot mig och jag nära och med händer som nu vågade mer. Hon tryckte sig mot mig och jag kände hur berörd jag blev. Min hand letade sig in mellan hennes ben och jag kände hur våt hon var. Mina fingrar smekte henne och letade sig in i det varma, trånga och sen så kunde jag inte hålla mig längre. Med en bestämdhet som förvånade mig själv så trängde jag in i henne och jag kände hur hon mötte mig.

Det kändes som jag öppnat en dörr som borde ha varit låst. Jag hade fått en nyckel som jag aldrig borde ha tagit emot. Samtidigt, hur kunde jag ha stått emot? Jag vet inte, men tankarna tog fatt i min upphetsning och jag drog mig ur. Jag försökte växla in mina tankar på mer bekanta stigar och samtidigt istället för att komma in i henne igen när hon låg på mage så la jag mig mellan hennes ben och förde in mina armar under henne. Att ha hennes kön så nära mitt ansikte gjorde mig nästan tokig av åtrå och jag tryckte henne mot mig. Med full kraft slickade jag henne och sög in henne i min mun. Jag lät min tunga leta sig in i henne och kände återigen hur trång hon var. Hon följde med i mina rörelser och andades snabbare och häftigare när jag lät min tunga nudda vid hennes lilla rosett.

Vi kramades, kysstes och vaknade tillsammans. Vaknade ur vår sömn, vaknade ur vår åtrå. Vaknade till en ny dag som skulle betyda avsked, men också fortsatt många skratt där frukosten och hemfärden får bli nästa del i denna långa triologi :-)

Kramelikram! TB

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://din-r.blogspot.com/2009/09/tantramassage.html

Br. sa...

Eftersom jag vet vem du talar om hetsar denna historia mig än lite mer än vetskapen. Du skriver vackert, och verkar älska likadant. Vi är glada för er skull!

Nymfoman sa...

Så bra uttryckt! Jag fastnade och kunde inte sluta läsa och jag kan nog bara få drömma om att någon gång, någon kommer göra detsamma med mig.