tisdag 18 augusti 2009

På första parkett


Före sommaren kom jag i kontakt med ett par som har följt min blogg en längre tid. De har berättat för mig att de inspirerats av mina berättelser och hittat en ny dimension i deras eget sexliv. När människor berättar sånt för mig blir jag naturligtvis väldigt glad och får ännu mer energi att fortsätta berätta om mina möten.

Nyligen så fick jag en fråga från paret om jag ville träffa dem. De ville visa hur de utvecklat sina kärleksstunder. Vi pratade om det och kom fram till att träffas. De var noga med att berätta att de bara ville bjuda in mig att närvara. Vi kom överens om att göra precis så och att avsluta med ett öppet samtal om mina intryck. Jag var lika noga med att berätta att jag inte vill bedöma "deras performance", men att det skulle vara inspirerande för mig att få vara en passiv deltagare och att jag gärna ville skriva om det här på bloggen.

Igår träffades vi hemma hos dem och det blev en annorlunda och på många sätt helt ny upplevelse för mig. Det var också första gången som de älskade inför någon och efteråt var vi helt överens om att vårt möte blev en mycket positiv upplevelse för oss alla tre.

En sak ska jag erkänna direkt. I min normala roll är nakenhet en helt naturlig del. Det är inte den nakna kroppen eller kropparna som ger mig tillfredställelsen utan det handlar till fullo om att få ge njutning. I den här situationen kände jag hur kinderna hettade när jag på första parkett fick se det vackra paret älska fullt ut.

Han är runt 40 och hon lite yngre. Han är vältränad, tatuerad och tillsammans med det rakade huvud ger han ett rätt "hårt" intryck. Hon är mer som en oljemålning. Ja, det kanske är en diffus beskrivning, men hos henne finns inga hårda konturer. Där finns bara de runda höfterna, de tunga brösten och det svallande ljusa håret. Deras kroppar är på så sätt varandras kontraster, men de framhäver också det manliga mot det kvinnliga.

Efter att vi pratat och druckit varsin kopp te så går vi in i deras "kärleksrum". De märks att de har gjort i ordning rummet. Levande ljus är tända och utplacerade som en ring runt en stor madrass. Jag tänker att ringen av levande ljus också markerar deras "område" och på något vis så känns det tryggt så. Jag placerar mig i en fåtölj och följer hur de tar av sig sina kläder.

Jag sitter i den fåtöljen i över 2 timmar och hade gärna suttit där ännu längre. Under hela tiden så pratar vi inte med varandra. De vet så klart att jag är där och jag är fullt medveten om att jag bara betraktar. Ändå känns det som att jag är med innanför ringen av levande ljus. Det känns verkligen som jag är med och delar deras njutning och kärlek till varandra. Så märkligt. Mäktigt.

Stående på knä mot varandra låter de sina händer mötas. De sitter i samma ställning väldigt länge och bara andas med varandra. Till slut känns det som att hela rummet är i balans och pulserar i en gemensam lugn andning. När de byter ställning är det han som ställer sig upp och hon som långsamt smeker hela hans kropp. Varsamt ger hon honom all sin uppmärksamhet och jag ser hur han tar emot den njutning hon ger honom. Hon ställer sig bakom honom och täcker in honom med sina mjuka kyssar samtidigt som hon smeker honom över hans bröst och mage. Hon trycker sig nära honom och värmen som strålar mellan deras kroppar sprider sig i rummet. Omöjlig att fly ifrån.

Efter ett tag vänder han sig om och hon fortsätter att ge honom all uppmärksamhet. Han är fortfarande helt lugn och står där med slutna ögon. Det kraftiga ståndet är det enda som visar hur berörd han är.

Nu byter de roller. Han ger henne samma fulla uppmärksamhet och hon står helt still med benen lätt isär och bara tar emot hans smekningar. Det ser väldigt vackert ut. Hans grova händer mot hennes mjuka, kvinnliga kropp som följsamt rör sig under hans händer. Hon är lika lugn som han varit och stående på knä låter han sina händer långsamt leta sig upp över baksidan av hennes ben, lår och stjärt samtidigt som han kysser hennes mage. Jag söker hennes ögon, men de går inte att fånga. De är inte slutna, men hon verkar helt utestängd från allt annat än hans beröring. De stora brösten rör sig i takt med hennes andning och de styva bröstvårtorna nästan glänser i skenet från de levande ljusen.

Plötsligt lägger de sig ner bredvid varandra och möts i en lång kyss. Deras händer fortsätter att smeka varandra, men de har fortfarande inte rört vid varandras kön. Hans stånd är fortfarande stort och stolt och ligger som klistrad mot hans vältränade mage. Hennes bröst ligger mjukt tryckt mot hans.

Hon vänder på sig och ställer sig på knä framför honom. Jag förstår att hon nu kommer att ge honom den njutning han väntat på. Jag sitter snett bakom henne och ser hur hon smeker honom över magen och längs insidan av låren. Hennes ena hand leter sin in mellan hans ben och börjar massera området under hans pung, ner mot roten. Hon låter sina mjuka läppar snudda vid toppen och fortsätter lugnt med sina smekningar. Jag ser på honom att han nu har svårt att andas lugnt och när hon tar in honom i sin mun hörs hans upphetsning tydligt.

De ger varandra den mjuka orala tillfredställelsen i flera olika omgångar. Hon kan inte hålla emot utan lägger sina händer på hans huvud när han slickar henne och rör sig mot honom i långa gungande rörelser. Jag märker hur jag rycks med i deras njutning och det blir tydligt för mig att jag hittar min tillfredställelse i att följa den av dem som ger snarare än den som tar emot. Jag nästan ler åt det. Lite förvånad är jag, men egentligen borde jag inte vara det. Det bekräftar bara det jag redan visste. Om mig själv. Sen blir det lite svårt...

Hon lägger sig över honom så att de båda får möjlighet att ge varandra den orala tillfredställelsen. Jag känner hur det snurrar till och hur jag sakta förlorar mig själv i deras gemensamma upphetsning. Jag känner hur hela ryggen blir så där varm och hur blodet börjar pulsera. Ett kort försök att hitta tillbaka och sen ger jag upp. Det går helt enkelt inte. Nu känner jag bara en egen stark kåthet och jag vill inte hålla tillbaka den.

Deras andhämtning hörs tydligt och de andas inte längre i någon som helst takt. Jag förstår att de båda är nära och jag tänker att de nu snart kommer i en gemensam underbar orgasm.

Då händer något som verkligen tar andan ur mig. Plötsligt slutar de. Istället ställer de sig återigen på knä vända mot varandra. De hittar tillbaka till den gemensamma andningen och står så en lång stund. De visar en sådan kontroll att det känns helt overkligt.

Båda vänder sig mot mig och jag möter deras ögon för första gången. Jag ler mot dem och de ler tillbaka. De känns närvarande, men ändå inte. Jag känner hur jag faller in i deras andning och när de sedan sluter sina ögon igen återfinner sig den balans och lugn precis som när de började.

Jag väcks upp i min andning av att de nu fullkomligt släpper kontrollen och stående på alla fyra så tar hon emot honom. Han tränger in i henne med full kraft och hon nästan slungas framåt. Han står upp med böjda ben och sitter nästan på henne. Jag ser hur han forcerar varje stöt och hur hon tar emot honom med mötande rörelse. Jag är helt säkert på att han inte kommer att klara det här nästan ursinniga tempot länge, men får fel. Istället så ser jag hur han kliver av och med starka armar lyfter upp henne så att hon får grensla honom. Även hon står med båda fötterna på sängen och tar stöd med händerna på hans armar. Nu är det hon som driver upp tempot och jag ser hur hon tar emot honom fullt ut varje gång hon trycker sin kropp ner mot honom.

Vänd mot mig byter de ställning så att hon rider honom med ansiktet mot mig. Han tar hennes ben och lyfter upp dem och hon skriker rakt ut när han för henne upp och ner. Det finns inga hämningar längre, ingen tanke på att ge varandra all uppmärksamhet. Nu har slutresan börjat och hämtar all kraft från den nästan djuriska upphetsningen.

Han kommer först. Han lyfter upp henne och spruter ut sin säd rakt upp. Säden pulserar ut stötvis och han skriker ut sin utlösning. Han låter henne sjunka ner över honom igen och jag ser en snabb skymt av hennes ögon precis innan hon når ända fram. Hela hon stannar upp och kroppen spänns i en båge samtidigt som hennes ben verkar förlora all styrsel. Hennes utlösning forsar ur henne och kommer i flera omgångar. Mellan varje orgasm låter hon sina egna fingrar dansa över hennes kön och efter varje gång så kommer hon i en ny utlösning. Jag ser hur han fortfarande är hård och hur han försöker att komma in i henne igen, men hon har ingen kontroll över sin kropp och när hon inte orkar få ännu en utlösning sjunker hon ihop bredvid honom. Benen är fortfarande helt okontrollerade och det ser nästan ut som de gått ur led.

Vi höll vad vi pratat om innan mötet. Jag höll mig på rätt sida om ringen av de levande ljusen. Men jag kände mig ändå delaktig. Det blev en oerhörd stark upplevelse där jag kastades från samma känsla som jag upplever när jag ger njutning, till att fullt ut dela deras stegrande upphetsning som byggts upp och gav den helt kompromisslösa sista delen där inget annat än den egna orgasmen betyder något. Det fanns egentligen inte så mycket att säga efteråt. Precis som jag önskat. Jag tror vi alla tre kände att vi fått vara med om något underbart, mäktigt. Något som absolut inte kan eller ska analyseras.

Tack!

TB

3 kommentarer:

Flizan sa...

Härligt! En vacker, ljuvlig underbar berättelse, lyckligt lottad är du som fick vara med.
Kraaaaaaaam!

Y och A sa...

Jättefint berättat, det låter verkligen som en upplevelse!

P sa...

Damn.