måndag 8 september 2008

Måndagen den 8 sept: Kvinna möter tjej

Det blev faktiskt lite surr efter gårdagens inlägg. Roligt!



Jag har fått flera mail som tar ställning i frågan. Många tycker att jag är inne på rätt spår och en del hävdar motsatsen. Ett mail innehöll en berättelse och en önskan om att få den publicerad här. Det gör jag så gärna. Den var dessutom riktigt bra tycker jag. Vad tycker ni?



___________



Hej Tantraboy!



Jag tyckte du tog upp ett bra ämne. Det är något som jag funderat på länge och efter att ha släppt efter för surret i min kropp kan jag rekommendera att låta längtan bli verklighet. Om du vill kopiera in min berättelse på din blogg skulle jag inte ha något emot det. Annars får du läsa den själv såklart.

Mvh Therese


_______________


Den här berättelsen handlar om mig och den utspelade sig i somras. Jag heter Therese och är 44 år. Jag lever i ett förhållande med en man sedan 23 år tillbaka och vi har det väl som de flesta har. Ibland bättre, ibland sämre. Vi bor i en förort till Stockholm med våra två tonårsbarn och hund. Jag arbetar på en reklambyrå som projektledare och har ett rikt socialt liv med många vänner, både nära och perifiera.

Ända sedan mina år i gymnasiet har jag haft en dragning till samma kön. Ibland har det känts starkare och i långa perioder har jag inte ens tänkt på det. Jag har aldrig varit i närheten av att prova på. Så starkt behov har jag inte känt. Ibland när jag onanerar kan jag komma på mig att tänka på kvinnor. Ofta kända kvinnor med smala kroppar, små bröst och alltid med ljust hår.

Min man och jag har ett bra sexliv. Vi älskar med varandra mer än en gång i veckan och det har jag förstått av mina väninnor är en helt okej frekens ;-). Vid ett tillfälle förde min man på tal att vi skulle prova att ha sex på tre. En kvinna till. Jag sa nej. Jag ville inte utsätta mig för att hamna i samma säng som en annan kvinna. Jag tror dessutom att min man mest var intresserad av att få vara med en annan kvinna.

Under alla dessa år har jag varit otrogen vid tre tillfällen. Alltid flyktigt och tyvärr nästan alltid när det varit alkhol inblandat och aldrig för att jag haft några känslor till den jag varit med. Jag har haft en hemsk ångest varje gång och nästan känt mig som en prostituerad.


Min man är vältränad. Han har varit idrottsman och håller fortfarande igång med olika sporter. Han ser bra ut (det vet jag att andra tycker också) och är på alla sätt en attraktiv man. Jag själv är lite kraftig. Stora bröst, mage och bred över bak och lår, men ganska lång så klär jag mig rätt kan jag se ganska sexig ut. Mitt ansikte är sött och jag har ett tjockt, mörkbrunt hår som jag är väldigt nöjd med. Jag älskar att klä mig i klassiska kläder, gärna i dräkt. Jag lägger alldeles för mycket pengar på underkläder och skor.

I somras hände det. Jag vet knappt än i dag varför eller hur det gick till, men i somras älskade jag med en annan kvinna. Eller kvinna, snarare en tjej. Nästan en flicka.


Jag hade varit och tränat på gymet bredvid jobbet. Jag hade hunnit vara med på spinningpasset som började klockan 19. Vi var bara 5-6 som var med. Passet leddes av en ung tjej som verkade vara ny. Hon höll ett enormt tempo och det var en tjej som klev av sin cykel i protest. Jag däremot bestämde mig för att inte låta den där unga tjejen vinna över mig. Jag var helt slut när passet äntligen var slut.

Efter att ha återhämtat mig duschade jag och bestämde mig för att basta en kort stund innan jag skulle åka hem. Det var tomt i bastun när jag satte mig. Det kändes skönt att sitta där ensam och bara vara.


Så kom hon in. Tjejen som jag skulle älska med en dryg timme senare. Det var tjejen som hade lett passet. Hon satte sig mittemot mig. Vi tittade på varandra som man gör i en bastu och sänkte sedan blickarna. Det var hon som började prata. Hon berömde mig för att ha kämpat på med min cykling. Hon log hela tiden. Hon var kortklippt. Ljust rufsigt hår. Hennes kropp var vältränad. Det syntes tydligt trots att hon satt med en stor handduk virad kring sig. Hon kunde vara max 25 år. Kanske yngre.

Efter bastun gick vi ut samtidigt och ställde oss i varsin dusch, snett mitt emot varandra. Jag lät det svala vattnet skölja över mig vänd med ryggen mot henne. Hon däremot stod med ansiktet mot mig och när jag började schamponera mig såg jag att hon tittade mot mig. Jag vände mig instinktivt om igen och vände mig inte om mot henne när jag tvålade in mig. Jag famlade efter min handduk och snart var min kropp dold. Jag kände hur jag nästan skämdes över min kraftiga kropp där ensam i duschrummet med den yngre tjejen och hennes vältränade smärta kropp.

När jag gick ut från duschrummet var hon kvar. Jag kikade lite i dörrspringan och kunde klart och tydligt se henne i duschen. Jag såg hur hon hade börjat tvåla in sig och hur hennes händer löddrade in benen, låren, magen och de små brösten. Hon vände sig om och böjde sig ner för att ta upp något. Jag såg på hennes ben och hur låren inte gick ihop upp mot stjärten. Istället möttes de av hennes kön som syntes tydligt. Jag kände den där känslan. Åtrån.


Hon vände sig om och jag nästan snubblade till. Men hon hade inte sett mig. Såklart. Istället såg jag hur hon nu tvålade in sig mellan benen och hur hon med andra handen började smeka sina bröst. Jag tappade nästan andan. Tjejen som höll i passet hade börjat onanera. Hennes huvud var bakåtböjt och vattnet strilade över hennes tunna, vita kropp. Hon hade nu båda händerna mellan sina ben som hon nästan hade korsat. Plötsligt försvann hon ur mitt sikte. Jag tog ett steg framåt för att se och plötsligt öppnades dörren. Jag föll rakt mot henne och hade ramlat rakt i det kaklade golvet om hon inte hade fångat mig.


Förlåt var det enda jag kunde få fram. Hon log och tittade mig rakt i ögonen. Du såg eller hur sa hon.


Från den stunden och tills vi var hemma hos henne har jag fortfarande ingen aning om vad som hände. Men vi hade börjat kyssa varandra passionerat där i duschrummet. På något sätt fick vi på oss våra kläder och sen var vi helt plötslig i hennes säng. Sängen verkade ta upp hela lägenheten som bara bestod av ett rum. Jag låg på rygg. Helt naken. Hon smekte mina bröst, mina armar, min mage. Hon kysste mig och hon rörde vid min nacke och hals.


Jag var som i ett töcken. Helt i en annan värld. Hon la sig mellan mina ben. Drog upp dem mot min mage. Hon tog min hand och la den mot mitt kön. Jag kände hur våt jag var. Jag har aldrig varit så våt. Det bara rann ur mig. Hon gned mina fingrar så att de rörde sig runt utan att föra in dem. Sen kom hon med sin mun. Kysste mina fingrar och började slicka mig. Hennes tunga rörde sig i små cirklar och så letade den sig in i mig och så ut igen. Och så in. Jag skrek ut min orgasm och bara låg och skälvde. Hon fortsatte att slicka mig, på och i mitt kön, smekte min stjärt och mage. Jag kom strax igen och ytterligare en gång. Sen måste jag ha svimmat eller somnat.


När jag kom till sans igen ser jag rakt upp i hennes rakade kön. Hon har ställt sig över mig med ansiktet mot min kropp. Jag ser de tunna blygdläpparna, den nästan osynligt mörka mitten och jag känner doften av henne. Nu blir jag nästan tokig. Jag tar tag i henne och för henne neråt. Helt utan finess nästan äter jag av hennes kön. För våldsamt in min tunga djupt och håller samtidigt krampaktigt i hennes smala höfter. Hon försöker röra sig upp och ner mot mig, men jag släpper inte taget och hela tiden har jag min tunga långt inne i henne.


Hon lägger sig över mig och jag känner hur hon särar på mina blygdläppar och börjar slicka mig igen. Det är så enormt skönt och jag börjar sansa mig så passa att jag börjar slicka hennes klitoris och upp mot magen. Plötsligt känner jag hennes hand om min stjärt och hur hon börjar röra vid mitt anus. Jag blir alldeles stel. Hon märker det och säger något. Jag hör inte. Hon suger in min klitoris i sin mun och jag känner att jag är på väg att komma igen. Jag får sammandragningar och mitt i en av dem för hon in sitt finger i min stjärt och jag känner det som jag ramlar ner från ett stup. Allting snurrar och jag känner hur jag är på väg att svimma igen.

Den unga tjejen hette Sara. Hon var 19 år och hade hoppat in när ordinarie hade blivit sjuk. Sara var tävingscyklist och lesbisk. Jag är 44 år, mamma till bl a en son som är 20 år. Jag är heterosexuell. Eller var fram tills jag träffade Sara. Nu vet jag inte längre. Kanske är jag bisexuell. Kanske är jag bara sexuell.


Therese
____________

Tack Therese! En underbar berättelse tycker jag och du är ett levande bevis på att det surrar därute. Skriv gärna till mig om du har en fin berättelse och berätta om du vill få den publicerad här eller inte.

Kram TB

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag hade gärna skrivit den berättelsen...

men, min skulle bli helt annorlunda....

jag är inte gift, jag har barn och hund, men ingen man...

jag är rätt smal, snarare än kraftig, jag är blond....

och...jag har levt efter mottot "sexuell" sen jag var 19 år....:)

kramar CC

Tantraboy sa...

...och dessutom känner vi dig som "onlinernas okränta drottning"!

Men du - skriv din berättelse vetja!

Kram TB

Anonym sa...

va va va....

jag trodde ju att jag var prinsessan av blowjobs.....ju...

*rodnar*

CC

Tantraboy sa...

borde ju skriva "upp till bevis", men det är ju inte passande i detta forum...

Men du är värd all respekt för ditt kunnande förstås.

Hasta!

Anonym sa...

Kraftfullt inlägg på din blogg om bi.
Tror du har rätt. Det är helt och hållet en fråga om person, inte om kön när det händer, när det tänder. Även om det inte fullt ut har hänt mig så vet jag. Den enda gång jag varit med en kvinna var hennes man med. Mest som åskådare. Och han var det mest störande i hela processen. Förutom att det var sex utan kyssar, vilket jag tycker är som torrsim.
Pussar och kramar