fredag 26 juni 2009

Till E & B - Badrumsspegeln

På ett hotellrum någonstans i Stockholm.

Paret älskar varandra. De har gjort så länge. Kanske älskar de varandra mer än någonsin just idag. Vi skulle ha träffats. Men det hände en sak och nu är jag inte där. Det här inlägget är till er två för att visa hur gärna jag skulle velat träffa er och att jag hoppas att ni har en underbar natt tillsammans. Såklart ni har.

Den här korta berättelsen har inte hänt. Den har bara hänt i mitt huvud. Förhoppningsvis är det många par som känner igen sig eller blir inspirerade.

Han ställde sig bakom henne i badrummet. De tittade på varandra i spegeln. Hon log. Han älskade hennes leende. Hon log oftare nu. Oftare nu än förr. Han hade sina händer på hennes axlar och hon gjorde en rörelse för att vända sig mot honom. Försiktigt, men tydligt lät han henne förstå att han ville stå där bakom henne. Hon förstod. De fortsatte att titta på varandra i spegeln. Han log. Han log nästan alltid.

Hon lossade bandet kring midjan på sin morgonrock. Han blottade hennes axlar och lät morgonrocken falla på badrumsgolvet. Hon kände att han stod alldeles nära. Han var naken och deras kroppar möttes. Han var varm och de stod så alldeles stilla och tittade på varandra i spegeln. Hon blev varm. Det blev hon alltid när hon hade honom så nära.

Hennes ansikte försvann från spegeln och han kunde bara se sig själv. Hon hade böjt sig framåt. Han kände hur blodet rusade och hans egen spegelbild suddades ut när han slöt ögonen. Han böjde sina knän och hon ställde sig lite mer bredbent. När han kom in i henne gjorde han det sakta, sakta och de andades med gemensamma, djupa andetag. Det gjorde de alltid när de älskade.

Djupt inne i henne rörde de sig mot varandra. Fortfarande långsamt. Hon tog emot honom djupt inne i sig, höll emot och kramade kärleksfullt. De älskade ofta ohämmat, ibland nästan vilt. Det fanns inget förbjudet, inga gränser. De letade nyfiket efter nya stigar till den njutning de älskade mest av allt. Njutningen som de bara kunde uppleva tillsammans. Men hon älskade när han älskade med henne i badrummet. När tiden inte var ett element, när de bara lät sig försvinna in i den gemensamma njutningen som de lärt sig följde deras hjärtans rytm.

Hoppas vi får möjlighet att ses snart
Kram TB

3 kommentarer:

Kimmi sa...

Du skriver så vackert...

Tantraboy sa...

Tack! Och du har den vackraste av bloggar:-)

Anonym sa...

Vi hade en underbar kväll! Vi saknade dock dig! Du fångade stämningen helt rätt :-)
Hoppas vi ses snart!

Varma kramar E & B