onsdag 19 november 2008

Lunch + massage = det är grejen!


Normalt ätar jag lunch samtidigt som de flesta, d v s runt 12. Ofta är jag väldigt hungrig eftersom frukost blivit en lyx för helgdagar. Idag åt jag lunch kl. 14, så gissa om jag var en tacksam gäst.

Yvonne och Lasse tog emot vid grinden och visade mig vart jag kunde parkera. De såg avspända ut med ledig klädsel - båda hade jeans och mysiga stickade tröjor i trendiga höstfärger. Hunden Kasper såg mindre avspänd ut när han sprang ett slags ärevarv i trädgården.

Jag har mest haft kontakt med Lasse via mail och MSN, men kände igen dem båda utifrån de foton som Lasse mailat. Lasse i 40-årsåldern, lång och välbyggd och rakat huvud. Yvonne lite yngre, blond kort frisyr, liten och nätt. Det slog mig att båda såg sportigare ut än jag föreställt mig. Vi hade kommit överens om att träffas över en lunch och Lasse hade insisterat att jag skulle komma hem till dem.

Efter en rundtur i det stora trähuset med både källare, ovanvåning och ett stort loft så berättade Lasse hur han och Yvonne hade planerat mötet. De hade skapat en mysik atmosfär i deras stora sovrum som var upplyst med stearinljus i skiftande storlekar. Yvonne och Lasse hade en önskan om att lära sig tantramassage och vi hade pratat om att jag skulle lära ut det första steget idag. Avslappning och andning.

Efter att Yvonne förberett i köket kom hon in i sovrummet och nu i en morgonrock. Lasse hade redan klätt av sig och satt på sängkanten. Jag bad Yvonne ta av sig och visade hur de skulle sätta sig mittemot varandra i sängen och öppna upp sig mot varandra genom att föra armarna ut från kroppen. Det blev en vacker kontrast mellan Lasses vältränade och maskulina kropp mot Yvonnes nästan flickaktiga, smala med små toppiga bröst. Lasses hud var mörkare än Yvonnes som nästan var mjölkvit. Båda hade rakat sina kön och Yvonne hade en smal silverring i sin navel.

Jag hjälpte dem att närma sig varandra så att Yvonnes ben hamnade ovanför Lasses. Nu satt de nära varandra, Lasse nästan huvudet högre än Yvonne och när de omfamnade varandra möttes deras kroppar. Jag la mina händer på deras skuldror och med ett lätt tryck fick jag dem att andas långsamt med djupa andetag. Lasse hade slutit sina ögon och Yvonne hade lagt sin kind mot Lasses bröst.

Vi satt så i flera minuter och jag talade lugnt till dem att gå in i sig själva, bara andas och känna närheten av varandra.

Med en lätt hand visade jag Yvonne hur hon skulle smeka Lasse nacken och i cirkelrörelser över ryggen med öppna handflator. Lasse reagerade instinktivt med att besvara smekningen, men jag la min hand på Lasses och han förstod att han nu helt skulle fokusera på sin egen njutning.

Yvonnes händer vandrade ner längs Lasses rygg och jag visade var hon skulle stanna och bara hålla händerna alldeles stilla längs med den centrala linjen. När Yvonnes händer började smeka Lasse över hans ryggslut och ner över stjärten började Lasse andas snabbare och hans kön hade rest sig och lagt sig upp mot Yvonnes lår.

Jag visade hur Lasse skulle luta sig bakåt och stödja sig på sina armar. På så sätt öppnade han upp sig mot Yvonne som nu fick smeka Lasse över hals, bröst och mage. Lasse hade nu ett fullt stånd och hans förhud stramade när ollonet blottades mörkt och blankt. Yvonnes händer drogs mot Lasses kön, men jag bromsade henne och hon fick istället smeka Lasse över magen, på insidan av låren och även röra vid honom med sina läppar över brösten.

Med hjälp av mig fick Yvonne sen smeka Lasse under hans pung där ståndet är som hårdast. Med tumme och pekfinger i ett ganska hårt grepp stimulerade Yvonne Lasse som nu andades allt häftigare. När Lasse närmade sig sin utlösning knept jag hårt kring hans rot och kände hur kraftigt det pulserade i det kraftiga ståndet. Lasse vred sig nu och la sig helt på rygg och jag frågade Yvonne hur hon ville ge Lasse sin utlösning. Yvonne satte sig på knä och med sin höger hand i en mjuk kupning över Lasses pung lät hon sina lätt särade läppar omsluta Lasses kraftiga ollon. Hon lät sin tunga cirkulera och lät sen kuken tränga in i sin mun.

Jag hade fortfarande min hand runt Lasses rot och kände hur nära han var. Jag tittade på Yvonne som nickade kort och när jag släppte mitt grepp fylldes Yvonnes mun med Lasses säd. Hans kraftiga utlösning pumpade ut och Yvonne kunde inte hålla emot. Säden rann ut mellan hennes läppar när Lasses kuk pulserade ut sin genomskinliga utlösning.

Läs fortsättningen imorgon då det är Yvonnes tur och så klart om den efterlängtade lunchen!

Kram TB

1 kommentarer:

Lionesse sa...

Synd att man inte har den möjligheten.. att kombinera lunch med massage.. eller? ;-)