tisdag 16 september 2008

Måndagen den 16 sept: Premiär för gästinlägg i bloggen


Så där i bifarten frågade jag om hon ville skriva om vårt senaste möte. Jag fick inget svar, men lite senare kom ett mail med hennes berättelse. Hon, ja det är en person jag träffat en gång tidigare och vi har haft sporadisk kontakt. Hon är i 30-årsåldern och vi har lärt känna varandra bättre nu. Jag har den största respekt för henne och hon är en person som man verkligen kan säga har ett "gott hjärta" och en som står upp för andra som behöver hjälp.

Vem vet, det kanske är melodin för framtiden - att låta dem jag träffar berätta om vårt möte. Det är ju populärt med användargenererat innehåll, ni vet Webb 2.0 och allt det där... sen är det väldigt praktiskt också.

Här kommer hennes berättelse, håll till godo! Jag vet att hon läser min blogg så kommentera gärna.


Efter många turer fram och tillbaka så ses vi igen, trodde inte det men så blev det. "Skam den som ger sig :)". Man går hela dagen på jobbet och funderar, hm kommer det komma ett sms med texten -"Jag kan inte tyvärr, vi får flytta det till en annan dag". Men det kom inte några sms så jag kunde pusta ut, fast ändå inte klockan hade ju inte hunnit bli klocka än.


Jag tar mig hem och ser mig omkring tja det ser ju ut som det gör när man renoverar, tomt i ett rum fullt i nästa. Så att jag börjar plocka fram lite saker till middagen, vi hade kommit överens om att vi skulle laga middag tillsammans. Det är alltid trevligt tycker jag, man hinner prata och man kommer varandra närmare också. Det är c:a 20 min kvar tills klockan är klocka så att jag skickar iväg ett sms o frågar hur det går med bilkörningen, får tillbaka "är 20 min sen". Puh tänkte jag, då hinner jag hoppa in i duschen o så innan och visst han jag med det. Tom sätta mig ner en stund o glo på dumburken. Jag tittar på klockan hm det börjar närma sig tid och strax där efter så ringer det på dörren,. Jag kollar i ögat och konstaterar, ja där står han o ser mot ögat. Jag öppnar dörren ber honom kliva in och när han väl står inne så ger vi varandra en kram.


Han kommer in och går in med skorna, men det var ändå ok, visst men tja kanske inte att rekomendera :). Vi pratar lite och plockar fram resten av ingredienserna, middagen var mums. Vi dukar av efter att ha pratat medans vi åt om allt o inget, blåser ut ljusen släcker ner i köket. Jag går och ska ordna till i sovrummet, men det behövdes inte denna gång sa han, då han gick o klädde av sig något mer än jag trodde. Han har endast boxer på sig. Jag står vänd mot sängen med ryggen mot dörröppningen för att se om allt verkade ok, och då får jag en varm o skön kram bakifrån, han går och släcker ljuset i hallen och nu är det endast dom tända ljusen som finns och skön lugn musik i bakgrunden.


Han vänder mig om ser mig i ögonen smeker mig sakta runt kinderna och ansiktet, han tar av mig blusen sakta och jag lyfter upp armarna för att hjälpa till och sedan knäpper han upp bh:n och slänger den åt sidan, jag blundar och jag för mina händer bak på hans rygg börjar sakta smeka ryggen. Efter en stund knäpper han upp mina byxor och låter dom falla ner på golvet, känner hans läppar mot min nacke försiktigt, vi står o smeker o kramas ett tag (vilket är helt underbart).


Han tittar på mig sätter mig på sängkanten böjer sig ner och tar av mig byxorna och strumporna, lyfter upp mina fötter. Jag hasar mig längre in mot mitten av sängen, han lägger sig brevid, vi ser på varandra han smeker mitt ansikte jag njuter. Smeker honom på ryggen så gott det går. Han reser sig upp lägger sig mellan mina ben, det är helt underbart känna den varma mjuka kroppen få ta på den och höra och känna hur han njuter av min beröring.


Han tar på mig smeker mig och undrar om jag vill att han ska göra något på mig, han får som svar -kan inte jag få göra något för dig, och sen så sa jag nog inte något mer. Vi fortsätter och ha det skönt till klockan blivit mycket och tyvärr måste han åka hem, innan det ligger han med huvudet på min mage och förmodligen hör allt buller som försigår i den, jag smeker hans hår och armar under tiden och vi pratar en stund sen tar han o klär på sig och åker hem.


Tack för en underbar em. o kväll jag somnade gott, men hade varit skönt att somna tillsammans ändå :)

0 kommentarer: