söndag 19 oktober 2008

Lördagen den 19 okt: Hennes njutning, hans tillfredsställelse


Marit mötte mig i trappan till baren. Jag hade först hamnat i någon slags lounge efter att ha passerat receptionen. Om jag inte vetat åldern hade jag tagit Marit för yngre. Hon hade ett varmt leende och gav mig en kram. Vi gick in i barrummet och i en av sofforna längst bort satt hennes man Lars eller Lasse som jag säkert borde ha tilltalat honom. Vi skakade hand. Han så också yngre ut än sin ålder och satt med ett ölglas. De var båda i 50-årsåldern. Marit som drack vitt vin frågade vad jag ville ha att dricka.

Det kändes direkt att Marit och Lasse var seriösa i sin önskan och det var lätt att börja prata med dem. De berättade om sin familj, släkt och den lilla orten de kom från. Båda var aktiva inom motionssporter och verkade ha ett rikt socialt liv.
Vårt samtal gled in på våra yrken och Marit gissade faktiskt ganska rätt om mitt, medan Lasse gissade lite galet. Jag å andra sidan gissade galet på båda, även om jag verkligen försökte resonera mig fram till deras yrken. Hade det inte varit för kvällens ”tema” hade jag kunnat sitta och prata med Marit och Lasse en hel kväll. Så kändes det. Hotellbaren hade en exotisk inredning och det var glest med folk så här tidigt.

När glasen inklusive mitt glas vatten var urdruckna gick vi upp till deras hotellrum. Det låg på översta våningen och rummet hade karaktäristiska bjälkar och snedtak. Marit ställde sig tätt mot mig och ville försäkra sig om att jag inte hade något emot att hon var äldre. Jag svarade att jag inte har någon åldersgräns annat än neråt.

Vi gjorde i ordning den stora dubbelsängen. Tog bort täcken och överflödiga kuddar. Eftersom det inte fanns så många handdukar la jag ut det mjuka överkastet på den ena halva av sängen.

Vi pratade om Lasse’s roll och han önskade vara ”min assistent” (vilket kanske låter märkligt, men jag förstod vad han menade och det kändes helt naturligt). Jag bad Lasse klä av sig också för att skapa en balans i rummet.

Medan jag gjorde i ordning mig på toaletten klädde Marit och Lasse av sig. Marit helt naken och Lasse med kalsongerna kvar.

Vi började med att andas tillsammans. Marit liggandes på magen med en handduk över sig och Lasse bredvid. Jag lät mina händer vandra med tryck längst med den centrala linjen. Marit andades med långa lugna andetag.

I vår tidigare dialog har de båda berättat att Marit tappat sin lust för sex. Det hade hänt tidigare, men då hade den väckts upp igen av tantramassage. Det fanns en förhoppning om en liknande effekt. Det var ingenting jag egentligen tänkte på idag, men jag noterade Marits förmåga att andas och slappna av.

Marits hud var mjuk och len. Hela kroppen kändes ännu yngre nu när den var helt blottad framför mig. Jag började med vaderna och låren, långsamt och mjukt. Lasse strök Marit ömt över ryggen. Jag hade bestämt mig för att inte massera Marits fötter, armar, händer utan lämna dem åt Lasse för hans delaktighet. Senare under massagen lät jag även Marits rygg och axlar få vara Lasses ”areor”. Det är ofta så att man lär känna en persons kropp vid det första mötet. Man kan antingen välja att utforska varje centimeter, varje zon eller så kan man välja ut ett par och sedan utöka nästa gång. Den här gången koncentrerade jag mig på benen, mage, bröst och så själva yonimassagen.

Efter ett tag koncentrerade jag min massage på Marits lår, stjärt och det välvda venusberget.
Med händerna tätt vandrande efter varandra masserade jag insidan av låren och i cirkelformade rörelser upp över stjärten och tillbaka ner mellan benen utan att vidröra hennes yoni. Jag märkte hur Marits kropp reagerade på beröringen och när jag tryckte tummarna mot insidan av hennes skinkor började hennes andning bli ojämnare.
Efter massagen av baksidan fick Lasse lägga sig ovanpå Marit, hålla henne varm och få tillbaka sin andning. Jag bad dem sedan sätta sig upp mot varandra och satte mig själv bakom Marit. Jag placerade Lasses händer på Marits mage och visade hur han skulle smeka henne från mitten och utåt. Jag började massera Marits nacke lätt och sedan även huvudet. Sen ”öppnade” jag upp hennes kärleks chakra och lät mina fingertoppar vandra från mitten och utåt från hals och ned över hennes bröst och mage. Jag lät sedan mina händer försiktigt följa hennes armar ner mot händerna och upp igen. Marit andades djupt och lutade sitt huvud mot min kind. Det kändes att hon var i balans.

Jag lät dem sitta en stund tätt intill, fortfarande framför varandra. Lasse var väldigt öm mot Marit och det kändes väldigt bra att se dem sitta där så fullkomligt uppe i varandra.
När Marit sedan låg på ryggen masserade jag hennes ben och Lasse masserade brösten och magen. Marit började röra sig lite när mina händer sakta gled över hennes lår och efter ett tag ställde jag mig på knä framför henne mellan hennes ben. Jag lyfte upp och vidgade hennes ben.
Det är så otroligt vackert när en kvinna öppnar upp sig och man sitter framför, alldeles nära och börjar yonimassagen när de inre vingarna fortfarande är slutna.
Jag ger Marit lång tid att gå känna sin njutning av beröringen runt om hennes yoni. Hon är
slätrakad runt om med väl ansat hår över venuskullen. Jag känner hur hon börjar samla all sin energi i och kring sin yoni och låter tummen vika upp den yttre vingen så jag att kommer åt att massera det känsliga området längs med insidan av vingen. Jag byter och fortsätter sedan med att massera högre upp längs med klitoriskappan och sen ned mot området mellan yoni och det rosa anuset.
Nu är Marits upphetsning påtaglig. Jag tittar på Lasse som ser berörd ut och jag tar hans hand och placerar den på Marits mage. Efter ytterligare massage av de inre fuktiga vingarna låter jag tummen lägga sig mjukt längre ned över öppningen. Marits våta får min fingrar att lätt röra sig över hennes yoni och nu låter jag även beröringen av hennes klitoris börja.
Jag viker upp hennes vingar och gör plats för Lasse som direkt böjer sig fram och låter sin tunga och mun smaka på det underbara våta. Marit flämtar till och börjar röra kroppen mot Lasses mun. Jag för in mitt långfinger och känner hur toppen på fingret når den inre väggen. Nu rör sig Marit mot mitt finger med bestämda rörelser. Med andra handens långfinger penetrerar jag hennes stjärt försiktigt och jag får en direkt respons från hennes kropp och njutning.
Tiden verkar stå still och allt fokus är nu på Marits njutning. Jag låter min tunga vandra längs
med och i cirklar. Jag suger in Marits klitoris och de inre vingarna. Kysser, smakar och min tunga är gör nu allt vidare cirklar samtidigt som jag för in ytterligare ett finger i hennes yoni.
Marit är kan inte längre hålla tillbaka sin njutning och hon kränger till med kroppen och nästan skriker ut sin njutning. Jag intensifierar den orala massagen och för in mina fingrar med bestämdare drag, hela tiden med den vänstra handens långfinger i hennes stjärt.
Det är omöjligt att utröna om Marit exploderar i en orgasm eller flera. Hennes njutning är lika intensiv som höga vågor som piskar upp sitt skum när de träffar klipporna. Mitt i sin njutning säger hon ”- stackars barnfamilj…” och syftar på det barn vi hört skrika i rummet bredvid.
Medan vågorna fortfarande svallar ger jag ett tecken till Lasse att ta av sig helt naken. Han gör det och jag visar att jag vill ha honom liggandes på rygg. Marit gränslar Lasse och låter honom komma in i henne. Jag ställer mig tätt bakom Marit och smeker hennes rygg, bröst och mage.
Jag för ned min hand mellan hennes ben bakifrån och känner hur Lasse är inne i henne och jag smeker området vid hennes öppning medan de rör sig mot varandra.
Jag smeker hennes stjärt och jag känner hennes händer som lägger sig mot mig. Hon ökar sin ritt och jag ser på Lasse att han tycker att det är väldigt skönt. Det känns att det mer är Marit som bestämmer takten och hon spänner sin kropp så ryggen trycker mot mig. Jag följer med i deras rörelser ända fram till att ritten mattas av.
Marit och Lasse ligga kvar tätt omslingrade medan jag klär på mig. Vi samtalar lite och jag får en varm kram av Marit och Lasse och jag tar varandra i hand och det känns som vi gör det efter en god gemensam insats.
Lasse berömmer mitt ”hantverk” (handverk kanske är ett bra namn…), men säger också att ha tycker att jag har en bra personlighet. Jag berättar hur underbara jag tycker att de varit. Marit med sin totala förmåga att slappna av, att njuta och Lasse för sin delaktigt som han utförde så att det verkligen kändes som det bidrog.
Det kändes som vi satt där nära med en ömsesidig värme och respekt för varandra. Jag berättade att jag verkligen fått ut mycket av vårt möte och det verkar både Marit och Lasse också fått.
När jag lämnar rummet gör jag det med bilden av Marit och Lasse tätt omslingrade och med en stark känsla att vi kommer att träffas igen.
Jag vet inte om Marit får sin lust till sex tillbaka. Jag hoppas det. Jag vet att Marit har haft en kväll helt dedikerad till sin egen njutning. Jag vet att Marit och Lasse har en underbar relation där det inte finns ett spår av den obalans som ibland kan finnas när ett par möter en tredje person.
Hoppas ni får en fantastisk fortsatt helg i storstaden.
Varma, varma kramar till er båda!
TB

1 kommentarer:

marit sa...

Hej Tantraboy!
Tack för sist.Underbart var det.Jag var som bidrottningen som blev ansad och putsad och uppvaktad
Jag njöt så väldigt mycket.Inga krav, bara ren och skär njutning.
och det gjorde gott.smakade mer.
känner ännu idag vågor av lust.Vi
tittar på varann idag och känner oss lite busiga och stolta att vi
vågade.Tack och varma kramar till
dig du generöse och flinke man.
Hälsningar från Marit